4gamers.be

Gratis content bevestigd voor Star Wars: Battlefront II

Door papfles, 10-06-2017 22:00

John Boyega, één van de hoofdrolspelers uit de nieuwe Star Wars-filmsaga, kwam ook even opdagen tijdens de EA Play-persconferentie (via een videoboodschap), om te melden dat hij deel zal uitmaken van de gratis content die na de release van Star Wars: Battlefront II komt. Het eerste seizoen van gratis content begint in december.

Niet alleen hij, maar ook Captain Phasma en de Crait-planeet uit The Last Jedi zullen deel uitmaken van die gratis content, die voortdurend zal blijven uitkomen, met content uit de hele Star Wars-saga. EA bevestigde daarbij ook dat alle helden, mappen, voertuigen en wapens altijd gratis zullen blijven voor iedereen die de game bezit. Men wil hiermee dus gehoor geven aan de fans en hen lange tijd aan de game kunnen kluisteren. Zijn oorspronkelijke tweet over een singleplayer in Star Wars: Battlefront heeft ook duidelijk resultaat gehad, want de sequel gaat ook die toer op.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.