4gamers.be

De originele Xbox controller keert terug

Door Jay, 12-06-2017 14:20

Accessoiremaker Hyperkin en Microsoft hebben aangekondigd dat ze de originele Xbox controller (ja, die grote) terugbrengen, min of meer toch. Hoewel men zoveel als mogelijk trouw wil blijven aan het originele design, is de controller toch wat gemoderniseerd. Zo worden links en rechts bumpers voorzien, krijg je een lange kabel om de controller te verbinden met Xbox One consoles en Windows 10 pc's, en is het logo van de originele controller vervangen door een logo display LCD-scherm.

Over de release, het prijskaartje en de beschikbaarheid van deze "Duke" controller, is nog niets bekend, maar het zou gaan om een limited edition.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair