4gamers.be

Skull & Bones is dé piratengame van Ubisoft

Door Jay, 12-06-2017 23:48

Een van de verrassingen waar Ubisoft tijdens zijn E3-persconferentie mee op de proppen kwam, was Skull & Bones, een piratengame die voortkomt uit de naval combat van Assassin's Creed IV: Black Flag. Daar heeft men op verder gebouwd, met Skull & Bones als resultaat.

Skull & Bones lijkt zich louter te richten op multiplayer, dus een groot singleplayer piratenavontuur met een verhaal en meer moeten we niet verwachten. In plaats daarvan ligt de focus op multiplayer naval combat, waarbij teams van 5 het met hun verschillende schepen tegen elkaar opnemen. Elk schip heeft zijn eigenheden. Het ene is bijvoorbeeld ideaal om te rammen, terwijl het andere van op afstand kogels kan afvuren en incasseren.

Opnieuw een game dus in het rijtje van Rainbow Six Siege en For Honor, maar wie de naval combat van Assassin's Creed IV: Black Flag geweldig vond, vindt hier mogelijk zijn ding wel. Bovendien blijkt de game nog een reusachtig bovennatuurlijk kantje te hebben ook, afgaande op het einde van de cinematic trailer.

Skull & Bones zou in de herfst van 2018 verschijnen voor pc, PS4 en Xbox One.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair