4gamers.be

Usain Bolt van de partij in PES 2018

Door Jay, 13-06-2017 16:54

Konami heeft een E3-trailer vrijgegeven van Pro Evolution Soccer 2018, dat op 14 september verschijnt voor pc, PS4 en Xbox One. Ook is onthuld dat Usain Bolt, de snelste man op aarde, van de partij zal zijn als speler in MyClub, zeg maar de Ultimate Team van FIFA maar dan voor PES.

Bolt is zelf een grote voetbalfan en hij had ooit ook ambities om voor een grote club te gaan spelen. Dat is er (vooralsnog) echter niet van gekomen, maar binnenkort kan hij dus bij grote clubs virtueel opgesteld worden in PES 2018. Bolt is wel een pre-order bonus, al zit hij ook bij day one versies van de game. Vermoedelijk echter zal hij later ook nog los te koop zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.