4gamers.be

Nieuwe multiplayer modes voor Dawn of War 3

Door Jay, 14-06-2017 16:57

Op 20 juni krijgt Warhammer 40K: Dawn of War III de Annihilation update voorgeschoteld. Die focust vooral op de multiplayer, onder meer met de toevoeging van nieuwe modes.

De nieuwe modes in kwestie focussen op Annihilation. Je moet de kerngebouwen in de basis van je tegenstander zien te vernietigen en dan win je. Naast een gewone, Classic Annihilation mode komt er ook eentje met extra Defenses. Hier zal je basis van in het begin voorzien zijn van de nodige turrets om spelers wat ademruimte te geven.

Verder komt er een nieuwe map, Mortis Vale, en een skin pack dat elke faction een nieuwe skin heeft voor hun super walkers.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair