4gamers.be

Open Division voor Overwatch begint 4 juli

Door Jay, 15-06-2017 10:46

Blizzard heeft aangekondigd dat het op 4 juli de Open Division voor Overwatch lanceert. De Open Division is een toernooi voor de beste spelers. In de praktijk betekent dat dat het toernooi toegankelijk is voor wie in het vierde seizoen Master of beter behaalde. Het toernooi is vooral bedoeld voor spelers die erg goed zijn in de game, maar nog meer oefening nodig hebben om echt pro te kunnen worden.

Na afloop van de reguliere competitie zullen de beste acht teams van de Open Divsion het tegen elkaar opnemen van 21 augustus tot 27 augustus. Alle deelnemers krijgen een of andere beloning.

registreren voor de Open Division kan hier.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair