4gamers.be

Meerdere VR-games van The Walking Dead op komst

Door Jay, 15-06-2017 12:01, bron: ign

Tijdens E3 hebben Skybound Entertainment, het bedrijf van Robert Kirkman en David Alpert, en Skydance Interactive, het bedrijf van David Ellison, een samenwerking aangekondigd om meerdere VR-games gebaseerd op The Walking Dead te maken.

Een eerste game die reeds in ontwikkeling is zou een nieuwe setting en nieuwe personages met zich meebrengen. De focus zou ook liggen op het vertellen van een verhaal met moeilijke keuzes, eerder dan louter op horror.

Een releasedatum voor de game is er nog niet, maar we weten wel dat de game gepland staat voor HTC Vive, Oculus Rift en PlayStation VR.

Oculus Rift screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair