4gamers.be

Tencent zou interesse hebben in overname van Rovio

Door Jay, 16-06-2017 14:43, bron: https://www.theinformation.com/tencent-courts-angry-birds-maker-rovio-for-possible-purchase

Het Chinese conglomeraat Tencent, dat achter het grootste Chinese social network en tevens achter het grootste Chinese online gaming platform zit, zou interesse hebben om Rovio, de Finse ontwikkelaar van onder meer Angry Birds, over te kopen. Rovio zat een tijdje in moeilijke papieren, maar doet het de laatste tijd weer wat beter. Vers kapitaal is echter altijd welkom en dus zou een overname een van de opties zijn. Rovio zou echter ook overwegen om op eigen houtje naar de beurs te trekken, waar het ook vers geld kan ophalen.

Of een overname er van zal komen en of Tencent dan de partij is waarmee men in zee gaat, valt natuurlijk nog af te wachten. Met een overname zou naar verluidt een bedrag om en bij de 3 miljard dollar gemoeid kunnen gaan.

Angry Birds 2 screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.