4gamers.be

Opnieuw stukjes van Shadow of the Tomb Raider gelekt

Door Jay, 19-06-2017 10:38, bron: neogaf

Vorig jaar al werd Shadow of the Tomb Raider bij toeval gespot op een laptop en nu zijn er weer wat stukjes van de nieuwe game gelekt. Een marketingbedrijf genaamd Take Off had namelijk onderstaand beeldmateriaal op zijn website geplaatst. Het gaat om mogelijke logo's voor de game, evenals basisideeën voor de key marketing visuals.

Inmiddels is het beeldmateriaal weer verwijderd van de website, maar alles wijst erop dat het authentiek is. We weten dat er een nieuwe Tomb Raider zit aan te komen en op basis van een eerder lek is de kans groot dat het om Shadow of the Tomb Raider gaat. Tel daar nog eens bij dat Take Off als bedrijf "legit" is en eerder al samenwerkte met Square Enix en het lijkt enkel nog wachten op een officiële aankondiging.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.