4gamers.be

VR en first-person mode voor remaster L.A. Noire?

Door Jay, 21-06-2017 14:22, bron: neogaf

Begin dit jaar doken berichten op over een remaster van L.A. Noire. Die zou in de late zomer verschijnen voor PS4, Xbox One en Nintendo Switch, maar vooralsnog is daar officieel niets over gezegd. Nu zouden bronnen evenwel weer wat gelost hebben.

Concreet zouden drie bronnen die "verbonden" zijn aan Rockstar los van elkaar hebben bevestigd dat de remaster op PS4 ondersteuning voorziet voor PlayStation VR. Of de hele game dan wel een deel ervan in VR te spelen zal zijn, is niet bekend. Ook zou een firs-person mode voorzien worden, gelijkaardig als die in GTA V.

Zoals gezegd is niets hiervan voorlopig officieel en dus is het het wachten op meer lekken of een officiƫle bevestiging.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.