4gamers.be

Een N64 cartridge als salontafel? Het kan!

Door Jay, 25-06-2017 00:00

Je hebt op het internet vast wel al eens een salontafel gezien in de vorm van bijvoorbeeld een NES-controller. Dat is een van de meer bekende modellen die je met wat zoeken ook relatief makkelijk kan kopen. In die lijn gaat de buurman van een Redditor echter nog wat verder. Hij maakte salontafels in de vorm van een N64 cartridge, Xbox- en PlayStation-controller en meer. Zelfs onder een grote versie van de eerste PlayStation console werden poten gezet.

In hoeverre deze tafels te koop zijn weten we niet, maar misschien inspireert het jullie wel om zelf te beginnen knutselen. Zelf bespaar ik me wel de moeite, omdat hier thuis de vriendin het laatste woord heeft over de meubels.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.