4gamers.be

We Happy Few krijgt nog maar één grote update voor finale release

Door Jay, 26-06-2017 11:36

We Happy Few zit al een tijdje in Early Access en aanvankelijk was het de bedoeling om nog voor de finale release twee grote updates te lanceren, zijnde een zogenaamde Joy update en een update die een Parade District, een compleet nieuwe biome, zou toevoegen. Die planning is nu aangepast. Men voorziet voor de finale release immers enkel nog de Joy update, terwijl die andere met of na de finale release volgt.

Doordat men zich nu kan concentreren op één update in Early Access zou die update ook groter kunnen zijn en het zou bovendien tijd en ruimte vrijmaken om het verhaal te verbeteren. Wat dat betreft zou het ook een goede beslissing zijn om de Parade District update pas later uit te brengen, omdat die heel erg samenhangt met het verhaal, in tegenstelling tot andere biomes die beschikbaar zijn.

We Happy Few screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.