4gamers.be

Oprichter verlaat Arkane Studios

Door Jay, 28-06-2017 10:56, bron: https://bethesda.net/en/article/5WUTxSzVbUmm0KGmwwuGUK/a-message-from-raphael-colantonio

Raphael Colantonio, de oprichter van Arkane Studios, heeft zijn vertrek aangekondigd. Hij vindt dat de tijd gekomen is om wat meer tijd door te brengen met zijn zoon en om na te denken over wat echt belangrijk voor hem is.

Colantonio richtte Arcane Studios op in 1999, nadat hij bij EA geen groen licht kreeg voor een Ultima Underworld sequel. Met Arcane maakte hij dan Arx Fatalis als spirituele opvolger. Dat trok de aandacht van ZeniMax Media, dat Arcane Studios overnam. Arcane maakte vervolgens het succesvolle Dishonored, terwijl ook de recente Prey reboot goed onthaald werd. Colantonio was trouwens, naast oprichter en president van Arcane, ook co-director van Dishonored.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.