4gamers.be

Met dit accessoire kan je Game Boy games spelen op je smartphone

Door Jay, 29-06-2017 15:33, bron: funstockretro

De zogenaamde SmartBoy van Hyperkin is al een tijdje beschikbaar in Noord-Amerika, maar in september zal het accessoire ook in Europe beperkt beschikbaar zijn. De SmartBoy laat toe om Game Boy games te spelen op je smartphone, tenminste eentje met Android want iOS wordt niet ondersteund. Blijkbaar moet je ook een usb type-c connectie hebben.

Om ermee aan de slag te gaan, schuif je je smartphone in de SmartBoy, zodat er een connectie gemaakt kan worden en je smartphone meteen ook voorzien wordt van de traditionele Game Boy controls. Achteraan het accessoire kan je dan een Game Boy cartridge in steken (zowel PAL als NTSC), waarna het beeld met aangepaste resolutie op je smartphonescherm worden weergegeven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.