4gamers.be

Universiteit biedt studiebeurs voor Overwatch spelers

Door Jay, 06-07-2017 12:53

Komende herfst start de University of California met het uitdelen van studiebeurzen voor Overwatch spelers. Vorig jaar deelde dezelfde universiteit zo ook al studiebeurzen uit voor spelers van League of Legends.

Al bij al gaat het wel om een redelijk bescheiden studiebeurs. Wie er eentje krijgt, krijgt per jaar 2500 dollar. In ruil daarvoor moet dan 15 tot 20 uur per week besteed worden aan het spelen/oefenen van de game, team meetings, competities en meer gedurende het competitieve seizoen van Overwatch. Net als bij andere sporten krijgen hier de esporters ook toegang tot de sportfaciliteiten van de universiteit.

Dat de universiteit in kwestie een inspanning levert om competitieve gamers aan te trekken heeft niet alleen te maken met de opkomst van esports, maar ook met het feit dat een studentenvereniging aan de universiteit zich daarvoor inzet. De universiteit heeft namelijk al een Overwatch groep. Die won reeds de Tespa Summer Series 2016.

Overwatch screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair