4gamers.be

Firefall MMO is nu officieel dood

Door Jay, 07-07-2017 12:52, bron: red5studios

Het heeft een tijdje geduurd, maar vanaf heden is de MMO Firefall van Red 5 officieel dood. In een mededeling heeft de studio achter de sci-fi MMO de fans bedankt voor hun steun. Firefall werd in 2010 gelanceerd en wilde het FPS- en MMO-genre combineren. Uiteindelijk moest de game free-to-play worden, net als vele andere MMO's, maar problemen met de servers en performance zorgden ervoor dat het geheel nooit echt van de grond geraakte. Er volgden ontslagen en ook CEO Mark kern vertrok.

Wat de toekomst nu precies brengen zal, is onduidelijk. Er werd onlangs nog aangekondigd dat aan een PS4-versie van de game gewerkt werd, maar daar is het nu stil rond geworden. Mogelijk is ook dat project inmiddels begraven. Wel is er sprake van een mobiele versie van Firefall. Spelers van de huidige MMO zouden daarin ruimschoots beloond worden voor hun trouw en steun.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.