4gamers.be

Assassin's Creed: Origins krijgt roman en comics

Door YoniVL, 07-07-2017 14:08

Naar goede gewoonte houdt Ubisoft het bij de lancering van een nieuwe game rond Assassin's Creed niet enkel bij het spel alleen, maar komt er ook op literair vlak wat op de markt. Zo krijgen we Assassin's Creed Origins Desert Oath, een roman geschreven door Oliver Bowden en uitgegeven door Penguin Books. Het boek vertelt het verhaal van een jonge Bayek en is een prequel op de game. Daarnaast komt er ook een miniserie comics, bestaande uit vier delen. Die gaat dan weer over de eerste jaren van het Broederschap en zullen zich op verschillende locaties afspelen.

Naast de twee literaire werken komt er ook nog een artbook rond de game uit en krijgen we natuurlijk ook een officiële guide, zodat je de game tot in de puntjes perfect kan spelen. Wie trouwens de guide koopt, die krijgt ook toegang tot een app met een speciale second screen-ervaring.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair