4gamers.be

Dit is de grootste gamecollectie ter wereld

Door Jay, 09-07-2017 00:01

Vorig jaar kreeg de Australiƫr Joel Hopkins officieel het wereldrecord voor grootste gamecollectie in handen en onlangs gaf hij via zijn YouTube kanaal een rondleiding in zijn game room om te tonen hoe groot die collectie eigenlijk is. Spoiler: groot, heel groot. De hele rondleiding neemt ruim een uur in beslag en is als het ware een reis door de tijd wat gamegeschiedenis betreft.

Bij het zien van dit alles wordt door velen natuurlijk al snel de vraag gesteld hoe Hopkins dit allemaal kan betalen. Helaas is daaromtrent geen duidelijk antwoord bekend. Naar verluidt zou Hopkins zelf een of meerdere succesvolle bedrijven leiden of hebben geleid, en zou hij ook geld verdienen via de beurs.

Hoe dan ook: het legt hem duidelijk geen windeieren. Zijn collectie bevindt zich bijvoorbeeld in een huis dat er speciaal voor gebouwd werd en eerder deze maand kondigde Hopkins aan dat de ruimte voor zijn gamecollectie opnieuw te klein werd. Gevolg: de huidige ruimte zal voortaan gebruikt worden voor zijn arcadecollectie, terwijl voor de gamecollectie zelf nog een extra aanbouw wordt voorzien. Hopkins heeft voorts niet alleen geld om games, collectibles etc. te kopen en ruimte bij te bouwen, uit de video blijkt ook dat hij wel wat over heeft voor een stevige 4K tv ook. Daarnaast heeft hij blijkbaar ook iemand full-time in dienst om de collectie te beheren en te helpen bij YouTube.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair