4gamers.be

Speler probeert al 1500 uur lang om eigen Mario level uit te spelen

Door Jay, 09-07-2017 00:00

Super Mario Maker, dat spelers toelaat hun eigen Mario levels te creëren en te delen, heeft al heel wat enorm moeilijke levels voortgebracht. Om ze online te kunnen delen, moeten ze echter eerst één keer door de maker ervan zelf uitgespeeld worden, om te bewijzen dat ze effectief uit te spelen zijn. Het uitspelen van zo'n level blijkt echter ook voor de maker zelf vaak een hele uitdaging, ervan uitgaande dat men niet ergens een sluwe omweg heeft verstopt in het level die alles plots erg makkelijk maakt natuurlijk.

Een goed voorbeeld van hoe moeilijk levels ook voor de maker ervan kunnen zijn, is het level Trials of Death van een zekere ChainChomp Braden. Hij heeft inmiddels al meer dan 1500 uur gestoken in het trachten uit te spelen van zijn eigen level, maar vooralsnog is het niet gelukt. Om dat in perspectief te plaatsen: 1500 uur spelen is de equivalent van 60 dagen lang, 24 uur op 24 uur, spelen.

Hieronder een trailer van het level in kwestie. De volgende video die ChainChomp Braden online wil plaatsen is een video waarin hij het level effectief uitspeelt. Via Twitch zijn zijn pogingen daarvoor live te volgen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.