4gamers.be

Grote update op komst voor Paragon, ook grafisch

Door Jay, 11-07-2017 12:01

Epic heeft aangekondigd dat er een grote update zit aan te komen voor Paragon, hun third-person MOBA. Die brengt niet alleen stevige veranderingen mee voor de gameplay en mechanics, zoals een nieuw Mastery systeem, een nieuwe balans voor de in-game economie en een herwerking van het kaartsysteem voor items, maar ook aan de graphics zal blijkbaar stevig geknutseld worden. Wat we precies voorgeschoteld krijgen qua grafische update valt nog af te wachten, maar met Epic aan het roer is het natuurlijk wel iets om naar uit te kijken, vooral ook omdat Paragon er op zich al erg goed uitziet. De updates staan gepland voor 8 augustus en daarna. Meer info is hier te vinden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair