4gamers.be

Pokémon GO: ook Pichu draagt tijdelijk de pet van Ash

Door Jay, 11-07-2017 12:29

Om de eerste verjaardag van Pokémon GO te vieren kan je tijdelijk Pikachu in het wild spotten (en vangen) die de iconische pet van Ash uit de anime dragen. Pikachu is echter niet de enige Pokémon die de pet draagt, zo blijkt. Laat je de Pikachu evolueren in een Raichu, dan zal ook die Raichu namelijk de pet dragen, net zoals dat ook gebeurde bij de kerstmuts. Voorts kan je ook een Pichu met Ash-pet aan je collectie toevoegen, maar dat zal mogelijk iets moeilijker zijn. Een Pichu kan namelijk enkel uit een ei van 2km komen, dus niet alleen moet je zo'n ei uitbroeden, ook moet je nog eens hopen dat er een Pichu uit tevoorschijn komt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.