4gamers.be

Ubisoft stelt eSport-tornooi van For Honor voor

Door YoniVL, 11-07-2017 15:47

Ubisoft heeft in samenwerking met de ESL de For Honor Hero Series voorgesteld. Die is op 8 juli van start gegaan op alle platformen in de Verenigde Staten en Europa. Elke week strijden de beste spelers tegen elkaar en op 12 augstus vindt er in Burbank een groot eindtornooi plaats, waar de winaar naar huis mag met 10.000 dollar.

“Bij ESL wijden we ons aan het groter maken van het e-sports landschap. Het competitieve ecosysteem van For Honor is iets waar we allemaal naar uitkeken”, aldus Sean Charles, vicepresident van Publisher and Developer Relations, ESL. “Met de For Honor Hero Series en de toevoeging van ranked modus staat er nog veel te wachten voor For Honor-spelers.”

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair