4gamers.be

Twee nieuwe One Piece games aangekondigd, waaronder één VR-game

Door Jay, 13-07-2017 00:01

De nieuwste editie van het Japanse Weekly Jump magazine heeft onthuld dat er twee nieuwe One Piece games in ontwikkeling zijn. Om te beginnen is er One Piece: Grand Cruise, een exclusive voor PlayStation VR. Van de andere game is nog geen naam bekend, maar het spel zou voorlopig de codenaam Dawn dragen en redelijk ambitieus zijn. Men heeft het over een "supernieuw gevoel" voor een One Piece game. Het zou een "enorm" project zijn dat nog nooit eerder gerealiseerd werd. Details over platformen voor Dawn zijn er nog niet. Op meer concrete informatie, zoals gameplay en releasedata, rond beide games is het voorlopig ook nog wachten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair