4gamers.be

Jump wil Netflix voor indie-games zijn

Door YoniVL, 12-07-2017 10:18, bron: pcgamer

De abonnementsdiensten voor games schieten de laatste tijd een beetje als paddestoelen uit de grond en met Jump komt er daar nu nog eentje bij. Jump stelt zichzelf voor als de 'Netflix voor indies'. Gebruikers zullen tien dollar per maand moeten betalen om toegang te krijgen tot een bibliotheek die momenteel bestaat uit een zestigtal games. Die worden net als bij Netflix verdeeld in verschillende categorieën, om het eenvoudiger te maken om een bepaald type game te vinden. Bovendien zijn er curators bezig met het platform, om zo een beperkt maar bevredigend aanbod te bieden.

Voor ontwikkelaars moet het een goede manier worden om hun games zichtbaar te maken en over een langere periode geld te verdienen. Er zal geen reclame te vinden zijn op het platform en er wordt ook geen DLC aangeboden. Om ontwikkelaars toch aan te zetten tot het creëren van nieuwe content, zullen games die iets nieuws toevoegen, bovenaan de lijst komen te staan.

Jump verschijnt officieel ergens aan het einde van de zomer, maar wie wil, die kan nu al aan de slag met de bèta. Daarvoor kan je hier terecht.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair