4gamers.be

Producer Netflix Castlevania wil ook Metroid-serie maken

Door Jay, 12-07-2017 09:26, bron: nintendoeverything

Adi Shankar, de producer van de gesmaakte Castlevania-animetieserie op Netflix, heeft tijdens een interview te kennen gegeven dat hij ook van Metroid graag een adaptatie zou maken. Concreet heeft hij het over "Dark Metroid" in dezelfde animatiestijl als Castlevania.

Of zo'n Metroid-serie er ooit van zal komen, valt natuurlijk nog af te wachten. Concrete plannen zijn er alleszins niet, maar tegenwoordig staat Nintendo wat meer open om wat losser om te springen met zijn IP's, dus dat biedt mogelijkheden. Shankar intussen heeft zijn handen wel al redelijk vol. Er komt namelijk een tweede seizoen van Castlevania en daarnaast werkt hij ook aan Assassin's Creed-serie.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.