4gamers.be

Update voegt loot crates toe aan Rainbow Six Siege

Door Jay, 12-07-2017 11:28

Het concept van de loot crates heeft nu ook Rainbow Six Siege bereikt. Via een nieuwe update zijn namelijk Alpha Packs aan de game toegevoegd. Die kan je krijgen door de game gewoon te spelen, maar Ubisoft heeft nog niet gezegd hoe dat precies in zijn werk gaat. Het is ook nog niet duidelijk of je ze ook zal kunnen kopen met echt geld. Alpha Packs bevatten cosmetische items die reeds in de game zitten, aangevuld met nieuwe Legendary items die enkel in de Alpha Packs te vinden zullen zijn.

Hoewel Alpha Packs deel uitmaken van update 2.11, worden ze los van die update uitgerold. Dat gebeurt geleidelijk over de verschillende platformen, en mogelijk ook regio's, heen, om geen al te grote impact te hebben op de stabiliteit van de servers.

Volgende week zou Ubisoft nog een FAQ publiceren met meer info over de Alpha Packs. Tot dan kan je hieronder alvast zien hoe een YouTuber 200 Alpha Packs uitpakt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair