4gamers.be

Eerste 7 teameigenaars Overwatch League bekend

Door Jay, 12-07-2017 16:09

Blizzard heeft grootse plannen voor Overwatch en esports, al leek het de afgelopen tijd allemaal wel wat moeizaam vooruit te gaan. Mogelijk heeft dat iets te maken met het franchisesysteem dat men hanteert en het prijskaartje dat daarbij komt kijken. Veel details over hoe het er concreet aan toegaat hebben we niet, maar informatie die links en rechts ontsnapt doet toch vermoeden dat sommige grote teams bewust niet in de Overwatch League stappen omdat het gewoonweg te veel geld kost om een licentie te kopen.

Inmiddels heeft Blizzard onthuld wie wél met voldoende centjes over de brug kwam om een officieel team te mogen uitbaten in de Overwatch League. Het gaat om volgende personen/organisaties:

  • Robert Kraft, Chairman and CEO of the Kraft Group and the New England Patriots (Boston)
  • Jeff Wilpon, Co-Founder and Partner of Sterling.VC and COO of the New York Mets (New York)
  • Noah Whinston, CEO of Immortals (Los Angeles)
  • Ben Spoont, CEO and Co-Founder of Misfits Gaming (Miami-Orlando)
  • Andy Miller, Chairman and Founder of NRG Esports (San Francisco)
  • NetEase (Shanghai)
  • Kevin Chou, Co-founder of Kabam (Seoul)

Zoals je ziet, staat achter elke partij ook de naam van een stad. Dat is omdat bij elk team ook die specifieke stad hoort. Het team zal er zijn uitvalsbasis krijgen en zelfs een "stadion", al is nog niet helemaal duidelijk wat we ons daarbij mogen voorstellen. In die steden zullen dan toernooien en dergelijke worden georganiseerd.

Later dit jaar zou de Overwatch League van start moeten gaan.

Overwatch screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair