4gamers.be

GameForce verwelkomt Arcade Belgium

Door Jay, 12-07-2017 16:55

Op 30 september en 1 oktober is het weer tijd voor GameForce, het grootste gaming event van België. Net als vorig jaar vindt GameForce ook nu weer plaats in de Nekkerhal te Mechelen en voor het eerst zal dat met Arcade Belgium zijn.

Geraak je maar niet gewend aan een controller en vind je muis en toetsenbord ook maar belabberd? Tijd om terug te keren naar het arcade-tijdperk.Voor het eerst zal je op GameForce terug kunnen naar het tijdperk waarin je muntjes in een arcadekast stak en probeerde met je “credit” zo ver mogelijk te geraken in een spel. Muntjes zijn tegenwoordig niet meer nodig, maar het plezier van de arcadekast zal je zeker wel weer kunnen beleven op GameForce, mede dankzij Arcade Belgium.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair