4gamers.be

The International 2017 heeft nu al de grootste prijzenpot ooit

Door Jay, 13-07-2017 10:20

Elk jaar opnieuw wordt via de community meer en meer geld opgehaald voor de prijzenpot van The International, het grote Dota 2 toernooi van Valve, en ook dit jaar sneuvelt het record van vorig jaar opnieuw. Met nog een maand te gaan staat de teller inmiddels namelijk al op meer dan 20,8 miljoen dollar, terwijl de prijzenpot van vorig jaar het moest stellen met een stevige 20,7 miljoen dollar. Op welk bedrag we uiteindelijk zullen eindigen, valt nog af te wachten, maar nu al is duidelijk dat The International 2017 de grootste prijzenpot tot nu toe in esports zal bieden.

Reacties

  • Construct

    En dat voor een spel waar je geen enkele cent aan hoeft uit te geven om ook competitief genoeg te zijn die 20+ miljoen te kunnen winnen. Als jij en 4 maten goed genoeg zijn, ga je door de open kwalificatie en wordt je uitgenodigd. Geen buy-in, geen franchise onzin, geen gesloten ecosysteem.

    Vermoedelijk komt vandaag of morgen de derde set Immortal Treasures uit, dus dan zal de prijzenpoel weer een sprongetje maken.

    • Geplaatst op 2017-07-13 om 17:45

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair