4gamers.be

Mario & Co. doen mee in Monopoly Gamer

Door Jay, 15-07-2017 00:00

Hasbro heeft Monopoly Gamer onthuld. Dat is een nieuwe versie van Monopoly met allerlei personages uit games van Nintendo. Zo kan je spelen als Mario, Princess Peach, Yoshi en Donkey Kong. Browser dan weer is van de partij als eindbaas. Monopoly Gamer draait immers niet om gewoon eigendommen kopen en verkopen om zo geld binnen te halen. Spelers verdienen punten door eigendommen te kopen, muntjes te verzamelen (het Monopoly geld is vervangen door Mario muntjes) en boss battles te winnen. Ook komen er power-ups en meer bij kijken. De speler met de hoogste score wint uiteindelijk.

Monopoly Gamer heeft een prijskaartje van 25 dollar, maar het is niet duidelijk of het spel ook bij ons te koop zal zijn, of wanneer. Wie nog extra figuurtjes wil om mee te spelen, kan die los kopen. Zo kan je ook nog Wario, Luigi, Toad, Boo, Rosalina, Diddy Kong, Fire Mario en Tanooki Mario aan je collectie toevoegen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.