4gamers.be

Facebook lanceert volgend jaar goedkope en draadloze VR-headset

Door YoniVL, 14-07-2017 08:39, bron: https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-07-13/facebook-said-to-plan-200-wireless-oculus-vr-headset-for-2018

Facebook zou later dit jaar een nieuwe VR-headset aankondigen, die niet alleen een stuk goedkoper is dan de huidige versie van de Oculus Rift, maar die bovendien ook nog eens draadloos is. Het toestel, dat ongeveer 200 dollar zou kosten, moet het gat dichten tussen headset die werken met smartphones en de duurdere toestellen, zoals de Rift, Vive en PS VR.

De nieuwe headset kan daarbij volledig op zichzelf staan, maar zal dan niet de visuele kracht hebben van de duurdere toestellen. Qua design zou het lijken op een compacte versie van de Oculus Rift en zou het lichter zijn dan de Samsung Gear VR.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair