4gamers.be

PlayerUnknown's Battlegrounds krijgt snel first-person servers

Door YoniVL, 14-07-2017 10:37, bron: https://www.vg247.com/2017/07/14/playerunknowns-battlegrounds-first-person-servers-are-coming-in-the-july-update-after-all/

Deze maand nog mogen spelers van PlayerUnknown's Battlegrounds in de nieuwste update servers verwachten enkel voor gamers die in first-person spelen. Dat is sneller dan verwacht en het zal heel wat fans verblijden, want het is een vraag die al langer de ronde doet. De nieuwe servers zullen wel niet onmiddellijk in alle gebieden en voor alle modes beschikbaar zijn. In het begin zullen ze enkel werken in Solo en Duo in Noord-Amerika en Europa. Eens de servers goed werken, zullen ze verder uitgerold worden naar alle modes en alle regio's.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair