4gamers.be

Telling Lies is nieuwe game van maker Her Story

Door Jay, 17-07-2017 11:03, bron: variety

Sam Barlow, de man achter de indie hit Her Story, werkt aan een nieuw project in dezelfde stijl. Telling Lies betreft een samenwerking met de recent opgerichte gamedivisie van Annapurna Pictures, wat inhoudt dat Barlow meteen heel wat meer budget heeft om mee te spelen. De productiewaarde zou dan ook aanzienlijk hoger liggen.

Telling Lies is een spirituele opvolger van Her Story, maar zal er wel los van staan en een compleet eigen verhaal hebben. Waarover de game precies zal gaan, kon Barlow nog niet zeggen. Hij liet wel weten dat de game in de lijn ligt van een politieke thriller met 3 of 4 hoofdrolspelers. Ter referentie voor de game heeft hij blijkbaar vaak naar de film "The Conversation" gekeken. Dat is een thriller van Francis Ford Coppola uit 1974, met Gene Hackman in een hoofdrol.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair