4gamers.be

Nieuwe Atari console laat zich voor het eerst zien

Door Jay, 17-07-2017 11:11

Atari is al een tijdje bezig met het teasen van de Ataribox, een nieuwe console waarvan we nog niet heel veel weten. Nu heeft de nieuwe console zich voor het eerst laten zien. Atari heeft zich voor het ontwerp naar eigen zeggen laten leiden door klassieke Atari-elementen, om de console zo vertrouwd te laten aanvoelen. Ook werd al onthuld dat de console over HDMI, 4x USB en SD zal beschikken qua aansluitingen, en dat de console in twee versies zal worden gelanceerd: een houten versie en een zwart/rode versie.

Door de moderne aansluitingen wijst Atari erop dat de Ataribox over "moderne interne specs" beschikt, maar wat die precies zijn, is niet bekend. Hoe dan ook betekent dit volgens Atari dat de console niet alleen klassieke content zal bieden in de vorm van klassieke retrogames, maar ook "current gaming content", dus modernere, hedendaagse games. Wat dat precies inhoudt, zal nog moeten blijken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair