4gamers.be

Pre-order Total War: Warhammer 2 en krijg DLC voor vorige game

Door Jay, 17-07-2017 15:07

Bij Total War: Warhammer zorgde de pre-order bonus van destijds voor de nodige ophef. Wie een pre-order voor de game plaatste, kreeg namelijk al één van de vijf speelbare rassen van de game cadeau. Wie een pre-order had geplaatst, kon daar dus al mee aan de slag, terwijl andere spelers moesten wachten. Bij Total War: Warhammer 2 maakt men die fout niet nog eens.

Een pre-order voor Total War: Warhammer 2 levert je nog steeds een extraatje op, maar niet voor Total War: Warhammer 2. In plaats daarvan krijgen spelers die een pre-order plaatsen nog eens DLC voor de eerste game, in de vorm van een nieuw speelbaar ras waarmee ze al aan de slag kunnen nog voor Warhammer 2 verschijnt. Om welk ras het precies gaat, is nog niet bekend, maar meer info zou "soon" volgen.

Total War: Warhammer screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair