4gamers.be

GameForce verwelkomt Airsoft Adventure

Door Jay, 17-07-2017 17:49

Op 30 september en 1 oktober is het weer tijd voor GameForce, het grootste gaming event van België. Net als vorig jaar vindt GameForce ook nu weer plaats in de Nekkerhal te Mechelen en voor het eerst zal dat met Airsoft Adventure zijn.

Online is het makkelijker om je achter je toetsenbord of je controller de virtuele ventjes omver te knallen, maar kan je het ook als je met een replica-wapen aan de slag gaat, zelf moet mikken en de doelen moet raken onder druk?

Dat zal je dit jaar kunnen uitproberen op GameForce 2017, want Airsoft Adventure uit Lier (met de toepasselijke “Gaming on a higher level”-slogan) zal jullie uitdagen om de airsoft challenge tot een goed einde te brengen. Ook tal van prachtige replica’s zal je op de stand kunnen bewonderen.

Kom dus maar kijken of die gaming skills ook vertaalbaar zijn naar het echte leven!

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair