4gamers.be

Crash Bandicoot remakes inderdaad moeilijker dan origineel

Door Jay, 18-07-2017 13:10, bron: eurogamer

Toen de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy werd gelanceerd vonden heel wat spelers dat de remakes moeilijker waren dan de originele games. Vooral bij de remake van de eerste game zou dit extra opvallen. Ontwikkelaar Vicarious Visions heeft nu bevestigd dat de remakes inderdaad moeilijker zijn. Dat heeft, zoals al vermoed werd, onder meer te maken met de manier waarop je in de remakes springt. Voor elke game werd het springmechanisme opnieuw in elkaar gepuzzeld, met als resultaat dat je vooral in de remake van de eerste game sneller weer op de grond terecht komt nadat je gesprongen hebt. Daardoor voelt het springen net iets anders aan dan in de originele games, en daardoor kunnen veteranen zich ook sneller mispakken aan een sprong. Ook de modellen die gebruikt werden voor de remakes zijn anders dan die in de originele games, waardoor Crash Bandicoot en zijn omgeving soms anders op elkaar reageren dan in de originele games. Ook dit kan de games moeilijker maken.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.