4gamers.be

Komt Telltale deze week (ook) met tweede Batman seizoen?

Door Jay, 18-07-2017 14:29, bron: fvlb

Telltale komt deze week, tijdens de San Diego Comic-Con, met wat nieuws naar buiten en mogelijk gaat het daarbij om The Wolf Among Us 2. Daar hoeft het echter niet bij te blijven. Het Comic-Con event zou namelijk de perfecte plaats zijn om ook een tweede seizoen van de Telltale Batman serie aan te kondigen. Interessant genoeg is via Nieuw-Zeeland een label gespot voor Batman: The Enemy Within. Als director wordt Kent Mudle genoemd. Hij werkte eerder voor Telltale aan Game of Thrones en The Walking Dead: Michonne. Het ziet er dus naar uit dat Telltale nog niet klaar is met Batman.

Telltale Batman screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.