4gamers.be

Blizzard stopt ondersteuning voor Windows XP en Vista

Door Jay, 20-07-2017 14:00, bron: https://us.battle.net/forums/en/heroes/topic/20757677998#post-1

Blizzard heeft laten weten dat het in oktober de ondersteuning voor zowel Windows XP als Windows Vista stopzet. Games van Blizzard zullen dan niet meer gespeeld kunnen worden op de verouderde besturingssystemen. Blizzard wijst erop dat Microsoft zelf in 2009 al gestopt is met de ondersteuning van XP en Vista, maar dat Blizzard de besturingssystemen bleef ondersteunen omdat er nog aanzienlijk wat spelers gebruik van maakten. Inmiddels zijn de meeste spelers echter overgeschakeld naar een nieuwere versie van Windows.

Wanneer de ondersteuning precies wordt stopgezet, is niet bekend, maar het zou dus ergens in oktober zijn. Hoe dan ook treft deze beslissing vooral de oudere games van Blizzard. Overwatch bijvoorbeeld ondersteunde XP en Vista sowieso al niet meer.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.