4gamers.be

Zeldzame NES-game verkocht voor 42.000 dollar

Door Jay, 23-07-2017 00:00, bron: kotaku

Opnieuw is een exemplaar van Stadium Events, een erg zeldzame NES-game, voor heel wat geld van eigenaar gewisseld. De oorspronkelijke eigenaar van dit exemplaar wilde de game aanvankelijk via eBay verkopen, maar de winnende bieder kwam niet met het geboden bedrag over de boeg en dus werd de veiling stopgezet. Daarna werd de eigenaar gecontacteerd door een geïnteresserde koper, die er uiteindelijk 41.977 dollar voor neertelde. Dat is een van de hoogste prijskaartjes voor een game ooit. Het is niet de eerste keer dat Stadium Events voor veel geld verkocht wordt. Begin 2015 werd er ook al eens een exemplaar van verkocht voor 35.100 dollar.

Stadium Events werd in 1987 na de launch vrijwel meteen weer teruggeroepen, waardoor er erg weinig exemplaren effectief van verkocht werden, waardoor er nu maar erg weinig exemplaren van beschikbaar zijn, laat staan in goede conditie. Erg zeldzaam dus en daar worden dan de nodige centjes voor neergeteld.

Edit: zoals in de comments al werd aangehaald gaat het hier wel om de NTSC-versie van de game. De PAL-versie gaat ook nog voor veel geld weg, maar is aanzienlijk minder zeldzaam dan de extreem zeldzame NTSC-versie.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair