4gamers.be

Er wordt nog steeds gewerkt aan Halo tv-serie van Steven Spielberg

Door Jay, 24-07-2017 09:50, bron: https://mspoweruser.com/steven-spielbergs-halo-show-still-alive/

Het is intussen al heel wat jaartjes geleden dat een Halo tv-serie werd aangekondigd met niemand minder dan Steven Spielberg als producer. Sindsdien is het echter erg stil geworden rond het project, vooral omdat Microsoft destijds heel wat negatieve aandacht kreeg omwille van de manier waarop het de Xbox One promootte als een overbrugging tussen film en games. Ondertussen was dan ook al aangenomen dat de tv-serie geannuleerd was, maar dat blijkt toch niet het geval te zijn. Een vertegenwoordiger van Microsoft liet namelijk weten dat er nog steeds gewerkt wordt aan de Halo tv-serie.

"We willen er zeker van zijn dat we dit op de juiste manier doen, samen met een team van creatieve partners (Steven Spielberg en Showtime) dat ons kan helpen om de beste Halo-serie te maken die fans verwachten en verdienen," klonk het. "Op dit moment hebben we niet meer details om te delen."

De Halo tv-serie is dus nog niet officieel dood verklaard, maar misschien is dat ook wel het probleem. Als Microsoft het project nog niet officieel dood verklaard heeft, kan een vertegenwoordiger van Microsoft moeilijk anders dan zeggen dat er nog aan gewerkt wordt. Het verleden heeft jammer genoeg al vaak uitgewezen dat sommige projecten nu eenmal wel op sterven na dood zijn, en dat ze enkel nog leven omdat woordvoerders ze in leven houden.

Hoe het precies zit met de Halo tv-serie valt uiteindelijk gewoon af te wachten. Fans zien alvast een extra sprankeltje hoop in de eerste trailer die werd vrijgegeven van Ready Player One, de nieuwe film van Steven Spielberg. Daarin is het Halo Assault Rifle te zien. Een hint naar de aankomende tv-serie of niet meer dan een van de vele verwijzingen naar games en comics die sowieso al in de film zitten?

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.