4gamers.be

GTA VI gespot op CV van acteur

Door Jay, 27-07-2017 10:24, bron: resumes

Bij Rockstar hebben ze momenteel nog de handen vol met GTA Online en Red Dead Redemption 2, maar blijkbaar wordt er toch ook al gewerkt aan GTA VI. Op het CV van een motion capture acteur is namelijk "Grand Theft Auto 6" gespot.

Veel meer dan het feit dat er blijkbaar motion capture wordt gedaan voor GTA VI zegt dit ons natuurlijk niet. Motion capture wordt echter vaak pas in de latere fases van de ontwikkeling gedaan, waardoor we zouden kunnen vermoeden dat de ontwikkeling van de nieuwe GTA goed opschiet. Officieel is omtrent een GTA VI echter nog niets gezegd, dus voorlopig blijft het afwachten, ook al omdat we er rekening mee moeten houden dat de acteur gewoon een foutje in zijn CV zou kunnen hebben gezet. Als het klopt echter, lijkt de game pas ten vroegste in 2019 te verschijnen, aangezien Red Dead Redemption 2 in 2018 zou moeten verschijnen. Als die game ook een online component heeft à la GTA Online is de kans zelfs groot dat de nieuwe GTA pas in 2020 of later verschijnt.

(mock-up, geen officieel logo)

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair