4gamers.be

Toch geen true 4K voor Killing Floor 2 op Xbox One X

Door Jay, 31-07-2017 11:59, bron: wccftech

Toen Killing Floor 2 werd aangekondigd voor de Xbox One, werd ook al wat gezegd over de Xbox One X-versie. Die zou namelijk een true 4K-resolutie met zich meekrijgen. True 4K is als het ware hét paradepaardje van de Xbox One X, en net daarom is het enigszins pijnlijk dat nu is aangekondigd dat Killing Floor 2 die true 4K toch niet zal halen op de nieuwe krachtconsole van Microsoft.

Tripwire Interactive heeft naar eigen zeggen weinig moeite gehad om Killing Floor 2 naar de Xbox One over te zetten, wat natuurlijk positief is, maar true 4K-resolutie op de Xbox One X zit er blijkbaar toch niet in. Met 4K werd wel geëxperimenteerd, maar de frame rate bleek er erg onder te lijden en dus werd beslist om de 4K te laten vallen. In plaats daarvan gaat men voor native 1800p (geen 1080p), net als op de PS4 Pro, al zou de Xbox One X-versie het wel zonder checkierboarding doen. Ook zou de Xbox One X-versie ondanks de betere resolutie ook een betere frame rate hebben dan de Xbox One-versie. De resolutie van de shadow maps en de shadow draw distance worden ook verhoogd op de Xbox One X.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.