4gamers.be

GTA VI op CV van acteur blijkt hoax

Door Jay, 31-07-2017 14:53, bron: https://www.pcgamesn.com/gta-6-leak-fake

Onlangs werd GTA VI gespot op het CV van een acteur. Die zou niet alleen motion capture werk verrichten voor Red Dead Redemption 2, dat al officieel aangekondigd werd, maar ook voor GTA VI, waar we officieel nog niets over vernomen hebben. Tim Neff, de acteur in kwestie, heeft nu evenwel laten weten dat het CV in kwestie nep is en dat hij er niets mee te maken heeft. Hij, en bij uitbreiding wij allemaal, lijken dus het slachtoffer te zijn van (een) troll(s) en een hoax, terwij Neff liegt en tracht om de schade te beperken. Neff geeft alleszins toe dat hij een hele tijd geleden wel werk heeft verricht voor GTA V, maar met Red Dead Redemption 2 of GTA VI zou hij momenteel dus niets te maken hebben.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair