4gamers.be

Voor 120 euro aan outfits toegevoegd aan Injustice 2

Door Jay, 01-08-2017 13:00

Injustice 2 heeft wat nieuwe DLC gekregen in de vorm van nieuwe outfits, of beter: nieuwe shaders. Elk personage kan zich nu immers in het goud en het zilver uitdossen, al zal je daar wel de nodige (virtuele) centjes voor mogen neertellen. Elke outfit (zowel zilver als goud) kost namelijk 5000 Source Crystals. Die kan je verdienen door de game te spelen, maar zoals gewoonlijk schiet dat vaak niet echt op en het alternatief is dan om ze te kopen, hetgeen je al snel enkele euro's kost. Wil je zowel de zilveren als de gouden outfit voor alle 38 personages, dan hangt daar een prijskaartje van ongeveer 120 euro aan vast, tenzij je dus alle Source Crystals in-game verdient. Een deel van de opbrengst is wel bedoeld om toernooien en community events te steunen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair