4gamers.be

League of Legends krijgt reality show in Australië

Door Jay, 01-08-2017 13:38

In Australië zit er een reality show rond League of Legends aan te komen. In de show, die The Next Gamer heet, zullen verschillende spelers het onder elkaar uitvechten om een plaats te veroveren bij een van de beste League of Legends teams van Australië. De winnaar krijgt ook nog eens 10.000 dollar.

De show begint met 40 spelers, die het gedurende 5 dagen online tegen elkaar opnemen. 10 daarvan gaan uiteindelijk door naar het Next Gamer House, waar ze dagelijks uitdagingen voorgeschoteld krijgen om hun mentale en lichamelijke sterkte en teamwork te testen. Na een week blijven nog 5 spelers over, die dan samen een League of Legends team vormen dat het tegen topteams uit de regio moet opnemen. In een live finale zal het team het moeten opnemen tegen een team uit de Oceanic Pro League, waarna één winnaar wordt gekozen.

Wanneer de show precies van start gaat, is niet bekend. Waarschijnlijk volgt binnenkort eerst nog een inschrijvingsronde.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair