4gamers.be

Cosplay Shop Select Style keert terug naar GameForce

Door Jay, 03-08-2017 09:25

Op 30 september en 1 oktober is het weer tijd voor GameForce, het grootste gaming event van België. Net als vorig jaar vindt GameForce ook nu weer plaats in de Nekkerhal te Mechelen en daar zal het opnieuw Cosplay Shop Select Style verwelkomen.

Cosplayers kennen deze shop ongetwijfeld al, aangezien de expertise, het materiaal en de workshops die het aanbiedt, al jarenlang een uithangbord vormen voor de lokale cosplayers. Ook dit jaar is de shop weer te bewonderen op GameForce, zal je wederom op hun Iron Throne kunnen zitten, cosplay materialen kunnen kopen of kunnen genieten van een heleboel panels van expert-cosplayers!

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair