4gamers.be

GameForce brengt finale Belgisch Kampioenschap Gaming

Door Jay, 03-08-2017 17:09

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober zullen de finales van het Belgisch Kampioenschap Gaming, gepresenteerd door OMEN by HP en Intel, naar de grootste gamebeurs van België, GameForce, komen. Dit tweedaags spektakel zet de beste gamers uit België in de schijnwerpers. Ze zullen er strijden om een totale prijzenpot van €6.000.

De beste gamers in Counter-Strike: Global Offensive, FIFA en League of Legends nemen het tegen elkaar op om zich tot kampioen van België te kronen. De wedstrijden zijn exclusief en live te volgen via Twitch, maar ook ter plaatse zal de arena plaats bieden aan honderden toeschouwers die de actie live kunnen volgen.

Met het Belgisch Kampioenschap komt er dus ook een groots Belgisch toernooi met finales in Mechelen voor drie verschillende topgames. Voor Counter-Strike: Global Offensive en League of Legends zullen er online kwalificatierondes plaatsvinden. Voor FIFA werkt de organisatie samen met Dreamland voor een reeks kwalificatietoernooien over heel België. Zo zullen de vestigingen in Lochristie, Groot-Bijgaarden, Namen en Wilrijk elk een weekend lang in het teken staan van het Belgisch Kampioenschap.

Voor meer informatie over het toernooi, het prijzengeld en de kwalificatiemogelijkheden kan je terecht op de officiële website.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair