4gamers.be

Arenanet onthult nieuwe Guild Wars 2-uitbreiding

Door Phazon, 04-08-2017 10:40, bron: https://www.guildwars2.com/en/path-of-fire/

Eerder deze week heeft Arenanet de volgende Guild Wars 2-uitbreiding aangekondigd en onthuld. Guild Wars 2: Path of Fire is een direct vervolg op het derde seizoen van de Living World en zal ons naar de Crystal Desert brengen. In tegenstelling tot Heart of Thorns zal het spel vooral op content in plaats van features focussen en daardoor ook van een lichter prijskaartje voorzien zijn, namelijk €29.99 voor de basiseditie.

De uitbreiding zal vijf nieuwe maps introduceren, vier mounts als onderdeel van het Mastery-syteem en voor elk Profession een nieuwe Specialization toevoegen. In het weekend van 11-13 augustus kan iedereen een preview event bijwonen om een stukje van Path of Fire te spelen en op 22 september zal Guild Wars 2: Path of Fire officieel lanceren. In onderstaande video kan je alvast de volledige onthulling terugvinden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.