4gamers.be

Crazy Monkey Studios keert terug naar GameForce

Door Jay, 04-08-2017 09:43

Op 30 september en 1 oktober is het weer tijd voor GameForce, het grootste gaming event van België. Net als vorig jaar vindt GameForce ook nu weer plaats in de Nekkerhal te Mechelen en daar zal het opnieuw Crazy Monkey Studios verwelkomen.

Guns, Gore & Cannoli was reeds te spelen op GameForce, maar de mensen bij Crazy Monkey Studios zijn druk in de weer om de opvolger klaar te krijgen, zodat je weer met tal van wapens korte metten kan maken met de tegenstand.

De studio is zelfs volop bezig met een nieuwe game, War Party, en misschien mogen we daar ook wel even van proeven op GameForce? Het wordt dus een interessante tocht langs hun stand!

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair